RAHSIA WAJAH MENAWAN

Sapu je 2 kali sehari, terus licin dan bersih. Takde dah jerawat dan jeragat yang bersarang kat muka.

Tak percaya? Tengok video testimoni daripada customer kami di bawah.

Anda ada masalah macam ni kan?


Mesti dah penat cuba macam-macam cara
tapi hasilnya still tak menjadi, kan?

Bawah ni adalah antara pilihan majoriti wanita ambil untuk kesan yang cepat:

Dah banyak duit habis untuk dapat kulit idaman, tapi still tak dapat hasil yang kita nak,kan? Dah lah mahal, sakit pulak tu!

Belum kira side effect lagi tu.

Nak tahu jalan penyelesaian paling

MURAH, SENANG, SELAMAT dan BERKESAN?


MEMPERKENALKAN

Fungsi Celendula 

Essence Toner

  • Membantu memudarkan Jeragat
  • Membantu mengecutkan jerawat
  • Membantu Mengekalkan Kesegaran dan Kelembapan Kulit Wajah
  • Mengimbangkan PH Kulit
  • Mengecilkan Liang-liang Pori pada Wajah
  • Membantu Memberikan Lapisan Perlindungan Tambahan pada Kulit
  • Mencegah Kulit Wajah Menjadi Kering dan Kasar

Siapa yang patut pakai Celendula Essence Toner ni?

  • Mereka yang ada masalah jeragat dah bertahun-tahun
  • Mereka yang sedang mengalami kulit breakout
  • Mereka yang sedang mengalami masalah jerawat
  • mereka yang ada masalah sunburn
  • Mereka yang selalu terdedah dengan cahaya matahari
  • Mereka yang memiliki kulit wajah kusam
  • Mereka yang memiliki kulit kering
  • Mereka yang nak pudarkan parut dan bintik hitam

Celendula Essence Toner Telah Menjalani Ujian Klinikal Dan Terbukti Tidak Mengandungi Bahan Merbahaya!


Betul ke Celendula Essence Toner ni berkesan?

Penafian: Ini adalah testimoni sebenar daripada pengguna. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan situasi kulit pengguna.


Hari ini anda SANGAT-SANGAT BERTUAH!

Jika anda ORDER SEKARANG, kami akan bagi 4 BONUS bernilai RM65 secara PERCUMA..!

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika anda order di laman web ini sahaja, dan anda akan dapat kesemua bonus ini hanya jika anda order sekarang..





100% Jaminan Pulangan Wang

Jika anda Tidak Berpuas Hati dengan produk ini.

Kami sangat yakin Celendula Essence Toner ini mampu membantu menyelesaikan masalah kulit anda. Sudah tiba masanya untuk anda bertindak merawat kulit anda supaya sihat dan cantik semula.

Oleh sebab itu, kami bersedia memberi jaminan untuk memulangkan semula wang anda sekiranya produk ini tidak memberi sebarang manfaat kepada anda dalam masa 30 hari.


Jom Dapatkan dengan harga 30% diskaun dan 4 Bonus percuma sekarang..

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa sahaja. Selepas ini anda perlu bayar RM129 dan tiada bonus akan diberikan.

Klik button "order sekarang" di bawah untuk tempahan.